loader

0765105131

5 scenarii de blocare a mașinii în care vă puteți regăsi

1. Pierderea cheilor mașinii acasă

Să ne imaginam ca astăzi este luni, iar corpul tău se recuperează treptat de la petrecerea unui weekend minunat alături de prietenii tăi. Tu și prietenii tai nu vă mai vedeți la fel de mult ca înainte, așa că prețuiți fiecare moment și vă distrați. Ei bine, distracția s-a terminat acum și trebuie să te întorci la muncă. Aveți o dimineață lentă, așa că, dacă totul funcționează în mod ideal, ar trebui să ajungeți la serviciu la timp. Parcurgerea rutinei obișnuite vă ajută să scuturați somnul: duș, îmbrăcați-vă, mâncați micul dejun și apucați tot ce aveți nevoie pentru muncă înainte de a ieși pe ușă. După toate acestea, în sfârșit începi să simți că te-ai trezit, probabil faptul că este o zi luni nu inseamna ca va fi atât de rău până la urmă. În liniște, doriți ca traficul pe drum să nu fie atât de rău, deja ești in intarzaiere puțin, dar dacă ajungi la timp, no sa poti fi penalizat. Vrei sa pornesti la drum catre serviciu , ești afară acum, cu mâinile care-ți trec prin buzunare / poșetă / rucsac / încearci să-ți găsești cheile si îți spui in gand „Știu că am apucat cheile in mana după ce am luat micul dejun” . Priviți ora și vedeți că timpul trece repede. În plus, nu puteți găsi cheile mașinii. Așa cum ar face orice persoană înțeleptă, te întorci în casa / apartamentul tău căutând frenetic locul în care le-ai vazut ultima oara. Unde i-ai pus? Unde ar putea fi? După căutarea și căutarea prin fiecare locație plauzibilă, vă resemnați de faptul că poate, doar poate, v-ați pierdut cheile mașinii. Frustrarea începe să se instaureze, treptat, și apoi toate odată. Până acum, ai întârziat să lucrezi, așa că trebuie să apelezi și să spui că vei întârzia și că nu este un aspect bun. Inspira expira. Încercați și rămâneți liniștit, deoarece există o soluție la problema dvs. Deblocări auto iasi linkedin

cheia-masina-pierduta-la serviciu

2. Pierderea cheilor la locul de muncă

Scenariu: Ați așteptat această zi de weekend toată săptămâna, nerabdator avand gândul ca și meritați sa luați o pauza de lucru . Ați lucrat toată săptămâna pentru a ajunge până vineri și este în sfârșit aici. Nici astăzi nu a fost deloc o zi proastă. Munca a fost grozavă și ai avut șansa să iei o cafea cu acea persoană atrăgătoare în pauză. Este timpul să mergem acasă și să începem weekendul cum trebuie. La revedere munca, ne vedem luni. Te simți triumfător ieșind din acele uși, te simți de neoprit și văzând mașina în parcare gata să te scoată la libertate îți ridică starea de spirit mai mare decât este deja. Timpul de plecare! Mâinile îți ajung în buzunar / poșetă / servietă și nu ridică altceva decât aer. Totul se încetinește brusc, acel emoție ridicată ai fost mai repede decât a venit și ai rămas cu impresia că weekendul tău s-a oprit. Următorul pas logic este să faci cațiva pașii și să încercați să aflați unde ați lăsat cheile. Nu sunt în biroul tău, nici în camera de repaus, nici în baie. Planurile pe care le aveai de a-ți începe weekend-ul chiar se estompează încet în uitare, pe măsură ce îți pare că s-ar putea să te afli în parcare o vreme, deoarece ai pierdut cheile mașinii.

cheia-masina-blocata-inauntru

3. Blocarea cheilor în mașină

Scenariu: Meseria ta este de cea mai mare importanță pentru temeliile familiilor, fără tine, oamenii nu ai putea fi căsătoriți. Tu ești ofițer la starea civila și ai fost rânduit de Dumnezeu și de stat pentru a lega oamenii întreaga viață (la fel de deprimant pe cât sună). Astăzi este o altă zi la locul de muncă în care ajungi să te bucuri de înflorirea iubirii tinere și vrei să fii acolo la timp pentru a te asigura că nunta se va încheia fără nicio grija. În timp ce conduci, îți dai seama că trebuie să te oprești pentru a realimenta la benzinarie și să folosești baia în timp ce te afli acolo. Nimic mai rău decât a fi nevoie să mergi în mijlocul jurământului cuiva. Vei ajunge până la cea mai apropiată benzinărie pe care o poți găsi și parca lângă prima pompă disponibilă. Dacă ieșiți din mașină, vă asigurați că apăsați butonul de blocare manuală, deoarece vă mândriți cu siguranța și nu preferați să le faceți viata ușoara pentru oricine încearcă să intre în mașină. Faci aproximativ trei pași înainte să realizezi că ceva nu este în regulă. Sunetul familiarului chei al cheilor auto nu se întâmplă cu fiecare dintre acești pași. Mai înainte, încă un pas ... fără sunet. Ok, mergi înapoi cu un pas ... încă fără sunet. Vă întoarceți încet și mergeți până la fereastra mașinii, fără să doriți să priviți în interior, de teamă de ceea ce puteți găsi acolo. Acolo sunt cheile tale, așezate senin pe scaunul șoferului care așteaptă să le apuci. Singura problemă este că sa încuiat ușa mașinii. Acum cheile tale sunt blocate în mașina ta. Nu vă stresați dar desigur, nunta se apropie și sunteți o parte vitală a acesteia, asa ca nu vă lăsați. Respirați, inspirați și calmați-vă. Un gând te lovește ca o cărămidă, ai o cheie de rezervă! Oh din pacate este in torpedou !.

masina-blocata-cu-motorul-pornit

4. Blocarea cheilor în mașină în timp ce motorul funcționează

Scenariu: Sprijinirea afacerilor locale este o parte importanta din viata ta. Crezi cu tărie în temelia antreprenoriatului și a muncii grele, așa că te străduiești să sprijini instituțiile cu aceste idealuri cât de mult poți. Acesta este motivul pentru care vă aflați în prezent în mașină, în drum spre acest fastfood destul de remarcabil la miezul nopții. Vedeți ce vreau să spun prin muncă grea? Câte unități sunt încă deschise la miezul nopții? Chiar Înainte de a aparea in raza vizuala de la o distanță simti mirosul de mincare gustoasa. Să vă încălziți este, de asemenea, în minte, deoarece este foarte frig afară. Parcați și decideți să lăsați mașina să funcționeze, astfel încât căldura să poată continua să circule în timp ce comandați și să așteptați în fastfood. în timp ce puneți mașina în parcare, apucați portofelul și blocați mașina manual, astfel încât nimeni să nu se intre. În timp ce ieșiți și ușa se închide în spatele tău, apare un gând. Probabil a fost stârnit de sunetul liniștit, dar asurzitor, al închiderii ușii. Mașina dvs. este pornită, funcționează în continuare, ceea ce implică faptul că cheile dvs. sunt în mașină. Aceasta nu este o problemă, cu excepția faptului că îți amintești că ai încuiat mașina și cheile sant înauntru. Este frig afară și ești blocat în afara din mașină, în timp ce motorul pornit curăță fericit benzina din rezervor. Aceste lucruri se întâmplă.

masina-blocata-cheia-rupta

5. Ruperea cheii în butuc

Scenariu: Îți poți vedea mașina din partea cealaltă a parcării și asta te ajută să te relaxezi puțin. Pe măsură ce continuați să mergeți spre mașina dvs., scoateți cheile și apăsați butonul de deblocare de pe telecomandă pentru a deschide mașina înainte de a ajunge la ea. În mod normal se aude * chirp * chirp * când atingeți butonul. De data aceasta, te salută cu liniște. Se intampla că astăzi este ziua ideală pentru ca bateria din telecomanda pentru deschiderea ușii să moară. Bine Îți poți spune ca veți folosi cheia pentru a deschide ușa. Introducerea cheii în butucul de la usa soferului este dificila deoarece nu a mai fost folosita de mult.Încercați sa întoarceți cheia in butucul de la ușa șoferului și sunteți întâmpinat cu multă rezistență și nu ar trebui să fie așa, dar atunci nu ai alta cale. Cu greu folosiți cheia pentru a deschide ușa. În acel moment, toate problemele tale se acumulează una peste alta și ai dori cu adevărat să faci o pauză: de la telecomanda mașinii tale moarte și de la cheia tradițională care nu se întoarce în butucul portierei. Vă întoarceți cheia mai tare pe măsură ce emoțiile voastre cresc și în cele din urmă auziți un clic răsunător. Ura! Ai reușit să o faci. Așteaptă, de fapt, nu ai deschis portiera . Tocmai ai rupt cheia in butuc.

Copyright © CheiArt. 0765105131 cheiart.ro