Ce trebuie sa faci cand ai ramas blocat în afara mașinii:


5 scenarii de blocare a mașinii în care vă puteți regăsi

Dacă ai fost vreodată blocat in afara masinii atunci știi cât de frustrant și consumator de timp poate fi. Există multe circumstanțe neprevăzute care te pot arunca în mijlocul unor astfel de situații precare și niciuna dintre ele nu este tocmai plăcută. Să aruncăm o privire la unele dintre blocările obișnuite ale mașinii care apar și vă vom arăta cum să ocoliți fiecare dintre ele. La urma urmei, suntem aici pentru a vă ajuta, fie prin sfaturi fie prin deschiderea de catre noi a potrierelor vehiculului.

1. Pierderea cheilor mașinii acasă

Să ne imaginam ca astăzi este luni, iar corpul tău se recuperează treptat de la petrecerea unui weekend minunat alături de prietenii tăi. Tu și prietenii tai nu vă mai vedeți la fel de mult ca înainte, așa că prețuiți fiecare moment și vă distrați. Ei bine, distracția s-a terminat acum și trebuie să te întorci la muncă. Aveți o dimineață lentă, așa că, dacă totul funcționează în mod ideal, ar trebui să ajungeți la serviciu la timp. Parcurgerea rutinei obișnuite vă ajută să scuturați somnul: duș, îmbrăcați-vă, mâncați micul dejun și apucați tot ce aveți nevoie pentru muncă înainte de a ieși pe ușă. După toate acestea, în sfârșit începi să simți că te-ai trezit, probabil faptul că este o zi luni nu inseamna ca va fi atât de rău până la urmă. În liniște, doriți ca traficul pe drum să nu fie atât de rău, deja ești in intarzaiere puțin, dar dacă ajungi la timp, no sa poti fi penalizat. Vrei sa pornesti la drum catre serviciu , ești afară acum, cu mâinile care-ți trec prin buzunare / poșetă / rucsac / încearci să-ți găsești cheile si îți spui in gand „Știu că am apucat cheile in mana după ce am luat micul dejun” . Priviți ora și vedeți că timpul trece repede. În plus, nu puteți găsi cheile mașinii. Așa cum ar face orice persoană înțeleptă, te întorci în casa / apartamentul tău căutând frenetic locul în care le-ai vazut ultima oara. Unde i-ai pus? Unde ar putea fi? După căutarea și căutarea prin fiecare locație plauzibilă, vă resemnați de faptul că poate, doar poate, v-ați pierdut cheile mașinii. Frustrarea începe să se instaureze, treptat, și apoi toate odată. Până acum, ai întârziat să lucrezi, așa că trebuie să apelezi și să spui că vei întârzia și că nu este un aspect bun. Inspira expira. Încercați și rămâneți liniștit, deoarece există o soluție la problema dvs.

2. Pierderea cheilor la locul de muncă

Scenariu: Ați așteptat această zi de weekend toată săptămâna, nerabdator avand gândul ca și meritați sa luați o pauza de lucru . Ați lucrat toată săptămâna pentru a ajunge până vineri și este în sfârșit aici. Nici astăzi nu a fost deloc o zi proastă. Munca a fost grozavă și ai avut șansa să iei o cafea cu acea persoană atrăgătoare în pauză. Este timpul să mergem acasă și să începem weekendul cum trebuie. La revedere munca, ne vedem luni. Te simți triumfător ieșind din acele uși, te simți de neoprit și văzând mașina în parcare gata să te scoată la libertate îți ridică starea de spirit mai mare decât este deja. Timpul de plecare! Mâinile îți ajung în buzunar / poșetă / servietă și nu ridică altceva decât aer. Totul se încetinește brusc, acel emoție ridicată ai fost mai repede decât a venit și ai rămas cu impresia că weekendul tău s-a oprit. Următorul pas logic este să faci cațiva pașii și să încercați să aflați unde ați lăsat cheile. Nu sunt în biroul tău, nici în camera de repaus, nici în baie. Planurile pe care le aveai de a-ți începe weekend-ul chiar se estompează încet în uitare, pe măsură ce îți pare că s-ar putea să te afli în parcare o vreme, deoarece ai pierdut cheile mașinii.

3. Blocarea cheilor în mașină

Scenariu: Meseria ta este de cea mai mare importanță pentru temeliile familiilor, fără tine, oamenii nu ai putea fi căsătoriți. Tu ești ofițer la starea civila și ai fost rânduit de Dumnezeu și de stat pentru a lega oamenii întreaga viață (la fel de deprimant pe cât sună). Astăzi este o altă zi la locul de muncă în care ajungi să te bucuri de înflorirea iubirii tinere și vrei să fii acolo la timp pentru a te asigura că nunta se va încheia fără nicio grija. În timp ce conduci, îți dai seama că trebuie să te oprești pentru a realimenta la benzinarie și să folosești baia în timp ce te afli acolo. Nimic mai rău decât a fi nevoie să mergi în mijlocul jurământului cuiva. Vei ajunge până la cea mai apropiată benzinărie pe care o poți găsi și parca lângă prima pompă disponibilă. Dacă ieșiți din mașină, vă asigurați că apăsați butonul de blocare manuală, deoarece vă mândriți cu siguranța și nu preferați să le faceți viata ușoara pentru oricine încearcă să intre în mașină. Faci aproximativ trei pași înainte să realizezi că ceva nu este în regulă. Sunetul familiarului chei al cheilor auto nu se întâmplă cu fiecare dintre acești pași. Mai înainte, încă un pas ... fără sunet. Ok, mergi înapoi cu un pas ... încă fără sunet. Vă întoarceți încet și mergeți până la fereastra mașinii, fără să doriți să priviți în interior, de teamă de ceea ce puteți găsi acolo. Acolo sunt cheile tale, așezate senin pe scaunul șoferului care așteaptă să le apuci. Singura problemă este că sa încuiat ușa mașinii. Acum cheile tale sunt blocate în mașina ta. Nu vă stresați dar desigur, nunta se apropie și sunteți o parte vitală a acesteia, asa ca nu vă lăsați. Respirați, inspirați și calmați-vă. Un gând te lovește ca o cărămidă, ai o cheie de rezervă! Oh din pacate este in torpedou !.

4. Blocarea cheilor în mașină în timp ce motorul funcționează

Scenariu: Sprijinirea afacerilor locale este o parte importanta din viata ta. Crezi cu tărie în temelia antreprenoriatului și a muncii grele, așa că te străduiești să sprijini instituțiile cu aceste idealuri cât de mult poți. Acesta este motivul pentru care vă aflați în prezent în mașină, în drum spre acest fastfood destul de remarcabil la miezul nopții. Vedeți ce vreau să spun prin muncă grea? Câte unități sunt încă deschise la miezul nopții? Chiar Înainte de a aparea in raza vizuala de la o distanță simti mirosul de mincare gustoasa. Să vă încălziți este, de asemenea, în minte, deoarece este foarte frig afară. Parcați și decideți să lăsați mașina să funcționeze, astfel încât căldura să poată continua să circule în timp ce comandați și să așteptați în fastfood. în timp ce puneți mașina în parcare, apucați portofelul și blocați mașina manual, astfel încât nimeni să nu se intre. În timp ce ieșiți și ușa se închide în spatele tău, apare un gând. Probabil a fost stârnit de sunetul liniștit, dar asurzitor, al închiderii ușii. Mașina dvs. este pornită, funcționează în continuare, ceea ce implică faptul că cheile dvs. sunt în mașină. Aceasta nu este o problemă, cu excepția faptului că îți amintești că ai încuiat mașina și cheile sant înauntru. Este frig afară și ești blocat în afara din mașină, în timp ce motorul pornit curăță fericit benzina din rezervor. Aceste lucruri se întâmplă.

5. Ruperea cheii în butuc

Scenariu: Îți poți vedea mașina din partea cealaltă a parcării și asta te ajută să te relaxezi puțin. Pe măsură ce continuați să mergeți spre mașina dvs., scoateți cheile și apăsați butonul de deblocare de pe telecomandă pentru a deschide mașina înainte de a ajunge la ea. În mod normal se aude * chirp * chirp * când atingeți butonul. De data aceasta, te salută cu liniște. Se intampla că astăzi este ziua ideală pentru ca bateria din telecomanda pentru deschiderea ușii să moară. Bine Îți poți spune ca veți folosi cheia pentru a deschide ușa. Introducerea cheii în butucul de la usa soferului este dificila deoarece nu a mai fost folosita de mult.Încercați sa întoarceți cheia in butucul de la ușa șoferului și sunteți întâmpinat cu multă rezistență și nu ar trebui să fie așa, dar atunci nu ai alta cale. Cu greu folosiți cheia pentru a deschide ușa. În acel moment, toate problemele tale se acumulează una peste alta și ai dori cu adevărat să faci o pauză: de la telecomanda mașinii tale moarte și de la cheia tradițională care nu se întoarce în butucul portierei. Vă întoarceți cheia mai tare pe măsură ce emoțiile voastre cresc și în cele din urmă auziți un clic răsunător. Eureka! Ai reușit să o faci. Așteaptă, de fapt, nu ai deschis portiera . Tocmai ai rupt cheia in butuc.

Ce sa faci cand sa blocat mașina și nu mai poti intra în ea

Blocarile auto sunt întâmplări extrem de frecvente și se întâmplă mult mai des decât ar crede oamenii. Nu există un numitor comun pentru blocarea mașinii, în afară de faptul că nu vă puteți urca în mașină. Motivele pentru acest lucru pot apărea Încuietorile auto sunt întâmplări extrem de frecvente și se întâmplă mult mai des decât ar crede oamenii. Nu există un numitor comun pentru blocarea mașinii, în afară de faptul că nu vă puteți urca în mașină. Motivele pentru acest lucru pot apărea într-un număr mare de situații diferite, s-ar putea să fii distras și ai uitat cheile pe undeva sau să fi putut să rupi cheia în butucul ușii mașinii. Primul pas pe care trebuie să îl faceți cu orice blocaj de mașină este să vă calmați și apoi să analizați situația. Este util (este recomandat) să fii calm și atent, altfel te poți grăbi sau enerva și provoca daune mari mașinii. Chei de rezervă și verificări duble După ce v-ați calmat, întrebați-vă „Am o cheie de rezervă?” Dacă se întâmplă să aveți una, atunci ziua voastră a devenit mult mai bună. Cheile de rezervă sunt o parte esențială a oricărui mecanism de blocare a portierelor. Acestea sant o solutie la îndemână în situațiile în care cheia inițială lipsește sau este compromisă. În cazul în care nu aveți una, cel mai bine ar fi să faceți o notă mentală pentru a obține una după ce ați sărit acest obstacol curent. Dacă aveți o cheie de rezervă și aceasta este accesibilă, atunci puteți să o apucați și să vă porniți la drum. Cu toate acestea, în unele cazuri, proprietarii de mașini își lasă cheile de rezervă în interiorul mașinii. Majoritatea șoferilor care fac asta sunt cunoscute pentru a le plasa în torpedou împreună cu alte lucruri importante. Faptul că cheia de rezervă se află în mașină nu îți agravează situația, deoarece există încă o șansă să o poți scoate din mașină fără să fii nevoit să muncești prea mult. Majoritatea autovehiculelor blochează toate ușile simultan atunci când este apăsat butonul de blocare de pe butonul cheii, însă pentru unele modele mai vechi doar ușa șoferului este încuiată inițial. Mulți oameni ignora acest fapt și, chiar dacă în majoritatea situațiilor, acesta poate lăsa mașina voastră vulnerabilă, ar putea fi harul vostru salvator în această zi fatidică. Asigurați-vă că verificați dacă toate ușile de pe mașina dvs. sunt blocate, pentru că dacă una dintre ele este deschisă, atunci aveți acces la cheia de rezervă . În caz contrar, verificați dacă portbagajul mașinii dvs. este un punct de acces viabil. Acest lucru este mai tipic pentru mașinile moderne care au scaune rabatabile care vă oferă acces la interiorul mașinii. Dacă această soluție funcționează pentru tine, atunci ai noroc și ar trebui să poți să lucrezi în cel mai scurt timp sau să pleci de la serviciu și să-ți începi weekendul. Rețineți că aceste soluții nu sunt exclusive scenariilor enumerate mai sus și că pot fi adaptate și aplicate la diferite scenarii de blocare cu modificări adecvate. Deschide mașina chiar tu cu mana ta În cazul în care niciuna dintre soluțiile de mai sus nu reușește să vă ajute cu deblocarea mașinii, va trebui să devenim super creativi. Când majoritatea oamenilor sunt blocati în afara mașinii lor, acțiunea implicită este să apeleze la un lăcătuș auto, iar acest lucru se intampla aproape întotdeauna pentru că nu sunt la curent cu alte metode de intrare pe care le pot utiliza pentru a se întoarce pe scaunul șoferului. Lăcătușul auto pot fi cel mai bun prieten în acel moment și sunt un atu neprețuit pentru industrie. Cu toate acestea, în unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de o soluție rapidă și rentabilă pentru a intra in mașina în cel mai scurt timp. O analiză rapidă a împrejurimilor tale imediate îți poate oferi instrumentele de care ai nevoie pentru aceasta operatiune de deblocare a portierelor mașinii . Există mai multe instrumente pe care le puteți folosi pentru a vă deschide mașina (în funcție de mecanismul de blocare al mașinii dvs.) și acestea variază de la șireturi până la umerașe pentru haine. În cazul în care nu aveți unele dintre aceste materiale disponibile, puteți face o călătorie rapidă în magazin pentru a apuca câteva lucruri care vă vor fi la îndemână. Acest articol ofera detalii extreme despre cum poți debloca portiera mașinii într-o manieră spectaculoasă . Aceste sfaturi nu au preț, deoarece uneori poate fi nevoie de un lacatus auto si o bună bucată de timp pentru a ajunge la dvs., iar timpul este o marfă prețioasă, deci nu ar trebui să o pierdem. De la utilizarea unei lame subtiri, până la folosirea pantofilor sau chiar o pană pentru a intra în mașină, sfaturile sunt ceva pe care oamenii le plac, deoarece în general sunt rapide și rentabile. Suna la un serviciu de deblocari auto si deschidere mașini Cu toate acestea, în unele cazuri, sfaturile nu ajuta suficient. Acest lucru se poate întâmpla pentru că mașina dvs. este modernă și modernizată cu o securitate uimitoare pentru a împiedica accesul prin spargere , în acest caz, vă împiedică să intrați și în ea. În alte cazuri, care sunt mai puține și mai îndepărtate, sfaturile nu funcționează pur și simplu pentru că unii oameni nu stiu sa-și folosească mâinile. (Înțelegem, nu este pentru toată lumea.) Cea mai bună opțiune la momentul respectiv va fi să solicitați ajutor și puteți apela la un lăcătuș profesionist care oferă servicii deblocari auto sau deschideri de mașini sau puteți apela la serviciul de urgența 112. Fiecare dintre acestea este o opțiune la fel de bună și toate sunt bine echipate pentru a debloca mașina pentru tine. Gama de prețuri variază în funcție de ceea ce puteți avea nevoie. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de o cheie de rezervă, în plus față de deschiderea mașinii dvs., în timp ce în altele este nevoie doar de ușa deblocată, astfel încât să puteți avea acces la cheia sau la cheia de rezervă. Indiferent de ceea ce poate avea nevoie de la oricine oferă aceste servicii, asigurați-vă că faceți o cantitate adecvată de cercetare pentru a vedea ce opțiune este mai bună pentru dvs., atât în ​​momentul cât și pe termen lung. Toate opțiunile enumerate mai sus, pot funcționa în favoarea ta și te pot ajuta intri in mașina ta. Cu toate acestea, cu ultimul scenariu listat, având o cheie de rezervă sau încercând să deblochezi mașina prin mijloace neconvenționale, te ajută doar parțial. Dacă vă puteți debloca ușa cu unul dintre mijloacele mai neconvenționale, veți rămâne cu problema unei chei defecte și a componentei care este încă blocată. Pentru cazuri ca acestea, cea mai bună opțiune este să apelați un lăcătuș auto. Aceștia au profesioniști de încredere ca noi, care sunt acolo pentru a vă ajuta să vă întoarceți în mașina dvs. și pentru a vă asigura că nu se vor produce daune suplimentare mașinii. Lucruri de importanță mare Ori de câte ori întâmpinați un blocaj, este obligatoriu să acordați atenție locației dvs. și lucrurilor din jurul vostru. Nu veți avea întotdeauna norocul de a fi închis chiar în afara biroului sau a casei dvs., unde sunteți cel mai probabil înconjurat de mediul familiar și oameni pe care îi cunoașteți și de încredere. Uneori, blocările auto se pot întâmpla în cele mai întâmplătoare dintre locații (benzinării, străzi laterale, o parcare la un concert). Trebuie să fiți conștienți de cei care se află în preajmă pentru a preveni alte avarii în mașina dvs. sau mai rău încă, furt. Când ești blocat în afara mașinii, uneori poți scăpa fără a lăsa mașina nesupravegheată. Dacă ați pierdut cheia fie acasă, fie la serviciu (chiar și atunci, nu vă recomandăm să faceți acest lucru), dar nu puteți lăsa mașina nesupravegheată dacă vă blocați cheile în mașină. Aceasta cuprinde toate scenariile care implică cheile dvs. în mașină. Acest lucru se poate întâmpla atunci când cheile alunecă din buzunar pe scaunul șoferului, dacă le uiți în mașină sau dacă blochezi mașina în timp ce cheile sunt în contact și mașina este pornită. Daca lăsați mașina nesupravegheată în situații de genul sau similare cu cele descrise mai sus este ca și cum vopsiți spray cu un semn mare pe mașina dvs. care țipă „FURĂ-MĂ, VĂ RUGĂM!” Acesta este unul dintre cele mai ușoare scenarii pe care le puteți lăsa un jefuitor (expert sau amator) și cel mai bine cred, vor profita de el. Dacă trebuie să mergeți pentru a cumpăra câteva instrumente care să vă ajute să vă deblocați mașina sau să găsiți un lăcătuș care vă poate ajuta să remediați situația, asigurați-vă că aveți pe cineva pe care îl cunoașteți și aveți încredere în a vă urmări mașina. Mici trucuri Îți amintești mai devreme, când îți aminteam să nu te frustrezi? Da, ei bine, motivul care a stat la baza acestui fapt a fost pur și simplu că am fost în multe situații ca aceasta. Am fost închis pe dinafara din mașină când am încercat să merg la serviciu, încercând să plec de la serviciu și odată în excursie cu o fată foarte drăguță. În caz că vă întrebați, nu a vrut să mai plece intr-o altă călătorie cu mine după aceea. În toate aceste situații, frustrarea mea nu a făcut altceva decât să mă descurajeze și să ma facă să nu mai gândesc drept, motiv pentru care am subliniat la început că este important să stai calm și să îți păstrezi mintea calma atunci când ți se blocheaza portirele la mașina. Unele dintre sfaturile descrise mai sus au ajutat și altele nu pentru că nu erau potrivite pentru mașina pe care o am. De exemplu, sfatul privind verificarea tuturor ușilor nu se aplică mașinii mele, deoarece este un coupe. Are doar două uși și ambele se blochează simultan. Un sfat care m-a ajutat, însă, a fost cel legat de umerașele de haine, care a fost explicat în acest articol aprofundat. Cu toate acestea, în momentul respectiv, nu aveam niciunul dintre aceste obiecte în imediata mea apropiere și a trebuit să apelez la un lăcătuș auto pentru a mă ajuta să mă întorc în mașină. Experiența mea cu blocarea mașinii m-a făcut extrem de paranoic în legătură cu locația cheilor mele, dar m-a făcut, de asemenea, mai atent de multe lucruri pe care le-am luat la mine cand am iesit din mașina printre care și utilizarea unei chei de rezervă. Nu pot sublinia importanța de a avea una făcuta, este un lucru pe care orice lăcătuș auto poate face pentru tine. În loc de aceasta, aici sunt câteva sfaturi și trucuri personale pe care le fac pentru a ușura deblocarea mașinii, în caz că va trebui să o fac din nou. Chiar dacă unii oameni au chei de rezervă, problema tinde să fie că atunci când au nevoie cel mai mult, este inaccesibilă. Mi-am dat seama că aceasta este o tendință cu o mulțime de proprietari de mașini, inclusiv eu. Îmi place să port bijuterii, pentru mine este mai mult o reprezentare personală decât o declarație de modă. Așa că mi-am încorporat cheia de rezervă în bijuteriile mele, deoarece nu uit niciodată să le port. Am agățat o cheie de rezervă pe un lanț pe care îl port la gât în ​​fiecare zi. În acest fel, chiar dacă îmi pierd setul de chei inițial atunci când sunt acasă sau sunt la serviciu sau chiar dacă îmi blochez cheile în mașină, am întotdeauna o cale de a ajunge la ele. O altă modalitate bună de a vă asigura că nu trebuie să vă faceți griji atunci cand vi se blocheaza mașina este să aveți mai multe copii ale cheii dvs. în cele două locuri pe care le petreceți cel mai mult timp. De exemplu, am o copie a cheilor de la mașină aflate în permanență în casa mea și o altă copie care se află în biroul meu. Acest lucru face aproape imposibil să sufăr din cauza blocarii mașinii atunci când îmi pierd setul inițial în timp ce sunt la serviciu sau acasă. De asemenea, este mai ușor dacă le pierdeți din mers și nu sunteți prea departe de niciuna dintre aceste locații. Pe lângă lucrurile enumerate mai sus, este bine să oferiți cuiva în care aveți cu adevărat încredere o cheie de rezervă suplimentară, dacă aveți una disponibilă. Această opțiune funcționează cel mai bine dacă persoana respectivă se află în imediata apropiere de casa ta sau de birou. Aceasta poate fi utilizată în locul opțiunilor enumerate mai sus. Pur și simplu vă oferă o cheie suplimentară care este aproape de dvs. în cazul în care trebuie să o utilizați. Îți economisește timpul de așteptare pentru un lăcătuș și banii pe care ar trebui să-i plătești pentru ca unul să sosească. Chiar dacă am o telecomanda cu cheie pentru mașină, din când în când, folosesc metoda tradițională pentru a debloca ușile mașinii mele, astfel încât să pot verifica dacă funcționează corect. Probabil că acest lucru sună banal, dar ai încredere în mine, funcționează! Cei mai mulți oameni își folosesc cheile mașinii numai pentru a porni mașina și chiar asta se estompează treptat odată cu apariția tehnologiei „push-to-start”. Întoarcerea cheii în butucul usii ușii din când în când vă ajută să știți dacă cheia sau butucul de la portiera trebuie inlocuita în curând. Acesta este ceva la care proprietarii de mașini cu modele mai vechi trebuie să acorde o atenție deosebită. Este întotdeauna cel mai bine să aveți un plan de rezervă și să vă asigurați că planul dvs. de rezervă are un plan de rezervă. În esență, nu poți fi niciodată prea atent. Blocarea mașinii nu este niciodată planificată (cu excepția cazului în care pur și simplu vă place să fiți blocați în afara mașinii), iar acestea se pot întâmpla cel mai neobișnuit. Natura imprevizibilă a acestor evenimente face ca mai multe planuri să fie o necesitate, nu trebuie să-mi iei cuvântul in nume de rau pentru asta, dar sper că nu vei regreta că ai fost închis in afara mașinii într-o zi.